2024-02-05 09:27:58
Halker-KirályTeam ökölvívó sikerek az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyen - Lányaink ismét elvitték a csapattrófeát 👑💙👩🏼👩👩🏻🏆

2024-02-05 09:27:58


Az Énekes István Emlékverseny hagyományosan az év egyik első hazai megmérettetése az ifiknél. Énekes István a magyar ökölvívás egyik legnagyobb alakja, a verseny egyben tiszteletadás az ő bokszsikerei előtt is, amelyeket 1927 és 1934 között ért el a Budapesti Vasutas SC színeiben.
Az emlékversenyen (február 1-3.) csütörtöktől szombatig mérkőztek meg korosztályos legjobbjaink Budapesten. Idén a 2006-os, valamint a 2007-es korosztály képviselői vehettek részt a versenyen.
Április első felében már érkezik is a korosztályos kontinensviadal, amire válogató volt a február elsején kezdődő Énekes István Emlékverseny.
A háromnapos viadalon a legjobb hazai ifjúsági bokszolók léptek ringbe. A versenyre 44 egyesületből érkezett nevezés, összesen 137 induló részvételével. A tét tehát nagy volt, hiszen a szakemberek árgus szemekkel figyelték a fiatalok produkcióját a budapesti Kellner Ferenc Sportcsarnokban.
A Halker-KirályTeam ökölvívó csapatának ifjúsági korcsoportú versenyzői remekül szerepeltek a tornán és összesen 6 érmet (3 arany, 1 ezüst, 2 bronz) és 2 különdíjat zsebeltek be a rangos viadalon.
🥇🥇🥇🥈🥉🥉 🏆🏆
Érmes versenyzőink:
50kg Enyingi Sára aranyérem 🥇
+ a legjobb mérkőzésért jàró különdíj! 🏆
57kg Szabó Mercédesz ezüstérem 🥈
63kg Müncz Kata aranyérem 🥇
Legeredményesebb női egyesület! 🏆
75kg Dóka Zalán bronzérem 🥉
86kg Bodnár Bence aranyérem 🥇
92kg Mészáros Márk bronzérem 🥉
Gratulálunk versenyzőinknek és az őket felkészítő és a helyszínen segítő edzői stábnak.
Köszönjük továbbá támogatóinknak, hogy ezúttal is részesei voltak közös sikereknek! 🙏🏻🤝