2024-03-18 09:02:33
63 (!) Halker-KirályTeam arany az idei kick-box Diákolimpiáról®️ - Iskolás fiataljaink kiváló versenyt futottak 👑💙🥇🏆🥈🥉🔝

2024-03-18 09:02:33

63 (!) Halker-KirályTeam arany az idei kick-box Diákolimpiáról®️ - Iskolás fiataljaink kiváló versenyt futottak 👑💙🥇🏆🥈🥉🔝
Több mint 700 nevezés érkezett az idei Kick-box Diákolimpiára, amelyet az elmúlt évekhez hasonlóan Békéscsabán rendeztek meg. A hatalmas indulói létszámban alighanem szerepet játszott az is, hogy augusztus végén Magyarország lesz a házigazdája az utánpótlás világbajnokságnak, amelynek egyik válogató versenye volt a diákolimpia a hazai tehetségek számára.
A békéscsabai városi sportcsarnokban megrendezett megméretésen a 7-18 éves versenyzők a sportág tatamis küzdelmi szabályrendszereiben – pointfighting, light-contact és kick-light –, valamint formagyakorlatban próbálhatták ki magukat. A verseny a rekordszámú nevezés miatt egészen későig tartott, este 23 óra után értek csak véget a küzdelmek.
A Halker-KirályTeam csapata ezúttal hatalmas létszámmal (92 versenyző) képviseltette magát és a versenyzők a nap folyamán a 4 szabályrendszer küzdelmeiben összesen 122 érmet (63 arany, 23 ezüst, 36 bronz) szereztek. A csepeli különítmény mellett számos érmet tettek a közösbe a csapat vidéki akadémiáinak növendékei, így a szeged, az újkígyósi és a makói csapategység is, ahogy a formagyakorlatos csapatrész is jelesre vizsgázott.
Gratulálunk versenyzőinknek, valamint az őket felkészítő és a helyszínen instruáló edzői stábnak is!
Köszönjük támogatóinknak, hogy segítségükkel ismét ilyen kimagasló eredményeket érhettünk el!