Támogatóink

               Főtámogatónk:               Védőfelszereléseinket
                                                                biztosítja:

Halker               

 

Támogatóink:


                

 

Kedves Leendő Támogatónk!

Szívből remélem, hogy a Weblapunk átolvasása után jutott el eddig a menüpontig, hisz csak így lehet rálátása egyesületünk munkájára!


Tökéletesen tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy manapság nagyon nehéz támogatókat találni.
Szinte kizárt, hogy bárkit is érdekelne ismeretlenül egy csepeli csapat, akik ilyen munka mellett, ilyen eredményeket érnek el. Ezek a gondolatok távolról sem azt a cél hivatottak szolgálni, hogy sajnáltassuk magunkat, pusztán a sok éves házról-házra járás keserű tapasztalatainak hangjai ezek.
A legszomorúbb az egész történetben az, hogy teljes mértékben érthető, ha valaki olyan anyagi lehetőségekkel bír, amivel képes támogatni bármilyen sportot, sportegyesületet azt a saját ismeretségi, baráti körében teszi.


Versenyezni manapság legalább annyira nehéz, mint megteremteni rá a pénzt.
Az a csapat sem kerüli el ezeket a végzetes nehézségeket, ahol egy évben 9 Világbajnokot avattak.
Minden verseny egy kisebb csőd, mely a családokat és egyesületünket éri. Csak arra kell gondolni, hogy egy versenyző kiutazása, szállása, nevezési díja egy külföldi versenyen elérheti a 150 eurós nagyságot is. Ha egy sportegyesületben 30 kiváló éremesélyes versenyző van, különösen nehéz eldönteni, ki maradjon itthon, mert nincs rá pénz.


Egyetlen reményünk, talán akad olyan személy, cég, vállalat, akik még nem kötötték le magukat máshoz, esetleg felkeltette az érdeklődését csapatunk a weboldalunk elolvasása után.
Amennyiben Őn ilyen elképzelhetetlen esély számunkra és felvállalja ezzel a rengeteg sikerrel, Tv-s, sajtós megjelenéssel járó "procedúrát" kérem, ne habozzon, keressen meg minket a következő elérhetőségeinken!

Elnök: Király István
Tel: 06 30 9 400 935
E-mail: kiru6611@t-online.hu
Web: www.kiralyteam.hu

Ha úgy érzi, másokat is érdekelhetne ez a piciny egyesület, kérjük, vonja be őket is!


Természetesen, bízunk benne, hogy akadnak olyan emberek, akik hasonlóképpen gondolkodnak a világról, mint mi, és előbb-utóbb összehoz minket a sors!

Tisztelette és köszönettel!

Király István