Bristol Open 2019, Bristol (GBR)

 

 

 

 

 

Bristol Open 2019, Bristol (GBR)

 

Az Egyesült Királyság legnagyobb versenyévé avanzsált a Bristol Open. A tavalyi évhez képest megduplázódott a résztvevők száma és két napossá duzzadt a viadal. Idén 16 ország 110 egyesületének, 889 versenyzőjével és 1915 nevezésével léptek tatamira a versenyzők.

 

A november végi törökországi Világbajnokságra való felkészülés jegyében utazott a csapat a szigetországba. Az erős mezőnyben küzdve, jó lehetőség volt felmérni a jelenlegi formát és fenntartani a rutint. Murvai Lívia nagyon elszántan küzdve menetelt végig az 55 kg-osok mezőnyén, kétséget nem hagyott senkiben sem, hogy ő a legjobb. Chris Aston uralta a felső két súlycsoportot, két egyéni aranyérmet is bezsebelt, ezután a Veres testvérekkel karöltve a TAG team +75 kg-os mezőnyén is átgázolva három aranyat nyert. A TAG team megnyerésével az egyik legértékesebb trófeát tette magáévá Veres Alex és Veres Richárd.

A Grand Champion győzelmek tekintetében hagyománya van a KirályTeam-es dobogónak. Richárd végig fantasztikusan küzdött, sajnos az elődöntőben megsérült így a második helyen zárt. Kondár Anna, aki a WAKO történetének legeredményesebb női versenyzője a döntőig simán menetelt, ahol ezúttal az ezüstéremmel kellett megelégednie.

 

Király István Mesteredző tanítványai 4 aranyérmet, 2 ezüstérmet és két bronzérmet nyert a Bristol Openen.

Gratulálunk!

 

Aranyérmesek:

Murvai Lívia, senior -55 kg (pointfighting)

Chris Aston, senior -94 kg (pointfighting)

Chris Aston, senior +94 kg (pointfighting)

TAG Team +75 kg /Veres Alex, Veres Richárd, Chris Aston/ (pointfighting)

 

Ezüstérmesek:

Veres Richárd, Grand Champion (pointfighting)

Kondár Anna, Grand Champion (pointfighting)

 

Bronzérmesek:

Murvai Lívia, senior -50 kg (pointfighting)

Kondár Anna, senior +70 kg (pointfighting)