Watford Open Internationals 2019 (GBR)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Watford Open Internationals 2019 (GBR)

 

A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 2019-ben is megmérettette magát a ködös Albionban, a Watford Open Internationals nevű viadalon. A helyszín ezúttal a Londontól nyugatra lévő város, High Wycombe volt. A közel 600 főnyi Nagy-britanniai résztvevőt, pár olasz, osztrák és öt KirályTeam-es harcos színesítette. A fókusz a pontfighting szabályrendszerre irányult, ahol a 6-7 évesektől, a haladó tudású versenyzőkön át, a világ élvonalába tartozó sportolók vonultak fel és léptek a 10 tatami valamelyikére.

A KirályTeam öt fős versenyzői gárdája Jároszkievicz Krisztián mester vezetésével utazott Angliába és folytatva a múlt heti Golden Glove-on elkezdett szériát, Angliában is szép eredményeket értek el.

Loós Dominik nagyszerű formában remekelve, két kupát is hazavihetett! Magabiztosan nyerte nem csak a saját súlycsoportját, hanem a kadet 2-es korosztály számára kiírt nyílt (open) kategóriát is.

Veres Alex a tőle megszokott hatalmas szívvel és győzni akarással harcolt, minden ellenfelét legyőzte súlycsoportjában a nehéz ellenfelekből álló népes mezőnyben.

Hasonlóan gázolt át az ellenfelein Rohonczy Jenő is, aki a tavalyihoz hasonlóan idén is a súlycsoportja győztese lett.

A két fős felnőtt csapatunk is a megszokott KirályTeam-es virtussal küzdött, nem akadtak legyőzőre, így a csapatküzdelmek kupája is csepeli kézbe került.

A Watford Open sikeres felkészülési verseny volt, ami jó előjel a következő hétvégén Görögországban megrendezésre kerülő Athen’s Cahllenge-re.  Ez lesz a 6 versenyből álló, „A” kategóriás WAKO World Series első állomása. A WAKO World Series-en az elmúlt két évben Veres Roland volt a legeredményesebb versenyző, akinek 2019-ben is feltett szándéka mindenkinél a legjobb lenni!

Király István Mesteredző tanítványai szépen termelték a kupákat London mellett, összesen 5 arany és egy ezüstérmet nyerve.

Gratulálunk!

 

Aranyérmesek:

 

Loós Dominik, kadet 2 -57 kg (pointfighting)

Loós Dominik, kadet 2 Open (pointfighting)

Veres Alex, senior -79 kg (pointfighting)

Rohonczy Jenő, senior -84 kg (pointfighting)

Senior csapat (pointfighting)

 

Ezüstérmes:

Veres Alex, senior Grand Champion (pointfighting)