3. Balkans Best Fighters 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Balkans Best Fighters 2018

 

2018 utolsó versenyére, a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 6 versenyzője vágott útnak Szerbiába, Nis városába, Halász Mihály és Bálint Zoltán vezetésével.

A kiutazóink ezúttal a K1 és a kick-light szabályrendszerben indultak.  Ez volt az első alkalom, hogy kék-fehér edzői melegítőben debütált Akadémiánk ringes erősítése, Halász Mihály Mester és Kéri Tina versenyző személyében a délvidékről.

Remek verseny volt a kick light szabályrendszerben tovább gyűjteni tapasztalataikat a versenyzőknek. Ugyan két újonc versenyzőnknek Baráth Patriknak és Szabó Zéténynek életük első nemzetközi megmérettetése volt, de szoros mérkőzéseken maradtak alul, kiváló és fegyelmezett küzdelmekkel helyt álltak.

Száraz Gergő a nehéz kezdés ellenére szoros mérkőzésekkel menetelt a döntőkig, ugyanis Cadet2 -57kg-ban és 63kg-ban is a döntőbe jutott, ahol szerb majd macedón ellenfelét kényszerítette a dobogó második fokára, két elsőséggel zárva a viadalt.

Maruscsák László junior korú versenyzőnk megszokott súlyával ellentétben 69kg-ban és 74kg-ban diadalmaskodott. Kiemelkedő teljesítményt nyújtva minden meccsét Tecnikai KO-val nyerte.

Felnőtt kategóriában Bálint Zoltán húzott kesztyűt 79 és 84 kg-ban. Magabiztos tiszta győzelmekkel vette a mérkőzéseket és nyerte meg mindkettő súlycsoportot.

Végül, de nem utolsó sorban Kéri Tina is remekelt, aki K-1 szabályrendszerben -65kg-ban fölényes győzelmekkel aranyérmét szerzett.

A nap végén minden korcsoportban kihirdették a legeredményesebb kick-light versenyzőt, ebben is kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk, ugyanis 4 kiscsoportból háromban sikerült a legeredményesebbnek lenni!

Ami még fontosabb, hogy kis létszámuk ellenére Király István Mesteredző tanítványai 7 aranyéremmel, a klub csapatok közötti ranglistán a 3.helyen végzett, 11 ország, 700 nevezése közül.

 

Gratulálunk!

 

Aranyérmesek:

Kéri Tina, senior -65 kg (K1)

Száraz Gergő, kadet 2 -57 kg (kick-light)

Száraz Gergő, kadet 2 -63 kg (kick-light)

Maruscsák László, junior -69 kg (kick-light)

Maruscsák László, junior -74 kg (kick-ligt)

Bálint Zoltán, senior -79 kg (kick-light)

Bálint Zoltán, senior -84 kg (kick-light)

 

Legeredményesebb kick-light versenyzők különdíja:

Kadet 2 korosztály: Száraz Gergő

Junior korosztály: Maruscsák Lászkó

Senior korosztály: Bálint Zoltán